2017 la final. Ce am făcut anul acesta?

Acum, la finalul anului 2017, încerc să trec în revistă câteva dintre inițiativele și activitățile ce mi-au ocupat o mare parte din timp:)

Am început anul în forță și l-am „demis” pe Victor Ciorbea, un avocat al Poporului ce pare să nu mai reprezinte pe nimeni…

L-au “demis” pe Victor Ciorbea


Am transmis în direct pe facebook (LIVE) avaria la conducta de apă de la Valea Uzului ce a paralizat orașul Bacău peste cel puțin 3 zile. Videoclipul a informat foarte mulți băcăuani, clipul având peste 20.000 de vizualizări.

O nouă avarie la conducta de apă (VIDEO)


Apoi  guvernul PSD „ne-a cerut” să ieșim în stradă alături de prieteni și concetățeni împotriva renumitei ordonanțe OUG 13/2017 ce reprezenta primul atac susținut al PSD-ului prin faimosul Iordache, asupra justiției din România.

Inițial am fost 3, înghețați dar cu sângele cald, în Piața Tricolorului. Apoi am fost 500, 1000 și chiar peste 7000.

Atunci am început transmisiunile live cu care vă țin la curent pe voi, cei care nu puteți ajunge alături de noi din diferite motive.

Toate clipurile pot fi vizualizate pe contul meu de facebook

https://www.facebook.com/dorin.chirilescu

Din ianuarie și până în prezent am transmis live pe video despre toate protestele din Bacău, astfel informând peste 20 de mii de utilizatori de conturi facebook  din oraș și nu numai, despre ce se întâmplă în orașul nostru.

Suntem în stradă încă din ianuarie cu speranța că lucrurile se vor îndrepta în această țară etichetată ca fiind „o țară de hoți”.

Au fost și sunt momente istorice ce nu le putem uita, așa ceva nu s-a mai întâmplat în Bacău după revoluția din 89′.

Peste 1000 de băcăuani au spus NU amnistiei și grațierii. Presa a scris că au fost 300.


Am convins Primăria Bacău să implementeze proiectul meu ce oferă posibilitatea băcăuanilor să își plătească impozitele și taxele direct la oficiul poștal (informatizat) din zona în care locuiesc pentru a evita cozile interminabile și nervii întinși la maxim din incinta Direcției de Taxe și Impozite a municipalității băcăuane.

Am intrat live împreună cu primarul Cosmin Necula pentru a încerca să îi informez cât mai bine pe băcăuani, deoarece acest demers nu a fost menționat și explicat suficient de către executivul primăriei din diverse motive.

Despre această ispravă a scris și „Asociația Națională a Antreprenorilor” aici:

Contribuabilul, birocrația și spiritul civic


Am transmis în direct din ședințele Consiliului Local Bacău pentru a vă informa direct de la sursă:

La rugămintea unor părinți ce au copiii înscriși la Grădinița nr.18, am transmis în direct ședința cu părinții despre o eventuală renovare a acestui obiectiv, ce gurile rele spuneau că de fapt ascunde o retrocedare forțată pentru asigurarea parcării pentru o clădire din imediata vecinătate…


Am participat în emisiunea lui Sebi Șufariu alături de Ionuț Avram pentru a discuta despre protestele de la începutul anului.

Click aici pentru emisiune.


Am transmis în direct din Piața Victoriei unde a fost menționat și numele orașului nostru direct pe proiectorul ce prezenta mesajele organizatorilor, ca apoi să fim preluați și de DIGI 24.


Am aprins lumânări alături de băcăuanii prezenți în fața sediului PSD participând în direct la „parastasul” Justiției din România.


Am reușit împreună cu artiștii băcăuani și dumneavoastră, cei care au dăruit pentru o cauză nobilă, să realizăm a 3-a ediție a concertului nostru caritabil „Hai să le dăruim un zâmbet!”

“Hai să le dăruim un zâmbet” la ediția a III-a (FOTO)


Acestea au fost cele mai importante momente din activitatea pe anul acesta, iar dacă nu v-am plictisit deja și ați ajuns să citiți și aceste rânduri, vă urez un an nou plin de bucurii și împliniri pe toate planurile!

La mulți ani prieteni!

Dorin Chirilescu – Spirit Civic

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.