„Hai să le dăruim un zâmbet” la ediția a III-a (FOTO)

Iată că deja s-au împlinit 3 ani de când promovăm această idee de implicare a noastră, a băcăuanilor, într-o cauză ce merită atenția tuturor.

Sunt bucuros să constat că există băcăuani frumoși și inimoși ce au recepționat apelul nostru la solidaritate și au răspuns cu un DA hotărât invitației la concertul caritabil ce a avut loc în data de 19 decembrie la Berăria Valhalla.

Peste 100 de copii cu nevoi speciale din cadrul Centrului de Educație Incluzivă nr.1 Bacău au primit și de data aceasta daruri din partea băcăuanilor, a dvs. celor care ați participat și contribuit la acest eveniment și nu îmi rămâne decât să vă mulțumesc și să vă ofer respectul cuvenit.

Artiștii din diferite genuri muzicale ce s-au adunat sub același acoperiș pentru câteva zeci de minute pentru a vă convinge că e nevoie de ajutorul vostru au fost:

Valy Stoleru, Ionuț Gheorgheş, Vlad Babuş (VSB) şi micuța şi talentata Samira Stoleru, Formația Artizan, Dragoș Lungu (Dragoş Lungu Band) acompaniat de Răzvan Sandu (Art Music), Tibi Ioniță și Alina, George Grigoriu, Simona Gavrilă, Sebi Roman și Magda și în ultimul rând subsemnatul, Dorin Chirilescu.

Doresc pe această cale să le mulțumesc atât gazdei (Berăria Valhalla – Dudu Timofte), prietenilor artiști cât și celor care au participat și au donat, și am speranța că anul viitor vom fi și mai mulți.

Sarbători cu bine prieteni.

1 comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.