Echipa România, te iubesc! vine în Bacău

Dragi prieteni, dacă e să mă întrebați pe mine, aș descrie acest eveniment ca fiind unul cu prezența obligatorie.

România, te iubesc!”, un program marca Ştirile PROTV, s-a lansat în 2008 şi de atunci, în fiecare duminică, a scris istorie în televiziune, prezentând fără perdea și cu un curaj demn de urmat, reportaje, anchete şi investigaţii despre realitatea vieții de zi cu zi din România.

Paula Herlo, Alex Dima, Rareş Năstase, Cosmin Savu, Paul Angelescu şi Cristian Leonte au adus în faţa telespectatorilor materiale media care au schimbat legi, sisteme şi mentalităţi.

Am găsit un reportaj al lor despre Bacău, ce poate fi urmărit aici:

https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/emisiuni/2014/sezonul-2/bacau-orasul-unde-coruptia-se-intinde-la-catedrala-pana-la-aeroport-dumneavoastra-ii-spuneti-spaga-eu-ii-spun-conditionare.html

Titlul cărții „Ne facem bine” este extrem de sugestiv și un deziderat inclusiv pentru societatea băcăuană, atât de afectată de deciziile principalilor actori politici de pe plan local.

Lansarea de carte și sesiunea de autografe vor avea loc Sâmbătă, 14 decembrie, ora 17:00 în Aula Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, Corp D, Etaj1, Calea Mărășești, nr. 157.

Aș vrea să menționez că am rămas plăcut surprins de deschiderea de care a dat dovadă conducerea universității în legătură cu organizarea acestui eveniment și doresc pe această cale să le mulțumesc.

Aducem Bacăul pe harta orașelor vizitate de această echipă curajoasă de jurnaliști.

Ne vedem sâmbătă, 14 decembrie, în Aula Universității Vasile Alecsandri din Bacău, la orele 17:00!

Dorin Chirilescu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.