Teatrul Municipal Bacovia poate pierde 133.000 de euro

         Fotografie preluată de pe: Desteptarea.ro

Ieri, 31.03.2016,  în cadrul şedinţei de CL s-a prezentat şi domnul Sînică Vranceanu, cel care solicitase să ia cuvântul în urmă cu câteva săptămâni în CL pentru a semnala o situaţie financiară gravă cu care se confruntă Teatrul Bacovia, fiind refuzat la acel moment de către membri consiliului.

De data aceasta, fiind invitat să ia cuvântul, acesta a explicat cu subiect şi predicat situaţia în care se află Teatrul Bacovia, care datorită unei erori de management din partea demisionarei Anca Carmen Sigartău, este pasibil de a achita suma de 133.000 de euro asociaţiei „Muze colorate”, condusă de către Mădălina Rotaru.

Doamna Sigartău ar fi ales să medieze solicitarea de achitare a unor facturi emise de asociaţia „Muze colorate” către teatru, deşi avea posibilitatea de a apăra în instanţă acest demers din partea asociaţiei. Interesant.

Amintim că doamna Anca Carmen Sigartău a primit nota 8,87 în urma evaluării raportului comisiei de evaluare a managementului la Teatrul Municipal Bacovia postat pe site-ul primăriei aici.

Apropo, către cei care au redactat raportul…e Theaterstock nu Theaterstok…

Vă invit să urmăriţi declaraţia integrală a domnului Vrânceanu:


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.