Picanterii la lansarea lui Dragoş Luchian pentru Primăria Bacău (VIDEO)

Astăzi, în stilul telenovelelor sud americane în care protagoniştii află spre final că sunt înrudiţi şi cu cine anume, iată că în cadrul lansării candidatului PNL pentru funcţia de primar al Municipiului Bacău, doamna Alina Gorghiu află şi dumneaei că e de fapt sora lui Vasile Blaga 🙂 Probabil vitregă.

Naratorul, Tudoriţa Lungu, face această dezvăluire chiar la începutul evenimentului, spre dezamăgirea celor din sală. Pai cum doamnă, aşa de la început, cine va mai urmări telenovela de campanie a PNL acum că s-a aflat secretul?

Continuând să zambesc, completez că doamna în cauză, Alina Gorghiu, care mărturisesc că arată mult mai bine în realitate decât la televizor 🙂 , nu a ratat ocazia de a o taxa pe cea care a produs dezvăluirea, apele fiind în final liniştite de către părintele de serviciu, Vasile Blaga, spre deliciul publicului.

Vezi clipul de mai jos:

Mai în glumă, mai în serios, revenind la importanţa evenimentului, pot afirma că expunerea domnului Dragoş Luchian a fost lipsită de un program concret, de prezentarea echipei, şi poate şi de o viziune realistă asupra viitorului acestui oraş erodat de o administraţie PNL-istă neperformantă.

Noroc cu intervenţia domnului arhitect al Catedralei din Bacău, Constantin Amaiei, care şi-a luat inima în dinţi şi prezentând un material care ar fi trebuit să fie expus mai degrabă de candidat, smulge nişte promisiuni de implementare din partea domnului Luchian, în cazul în care va fi ales primar.

A fost şi teatru, au fost şi poezii, dar ce m-a surprins a fost faptul că până să înceapă discursul domnul Luchian, deja un sfert de sală se golise. Semn că lumea e sătulă de asemenea scene, de promisiuni.

După evenimentul de la Teatrul de Vară a urmat o conferinţă de presă la sediul partidului.

Mai completez prin faptul că doamna Gorghiu a făcut o paralelă în timpul discursului între administraţiile performante ce aparţin PNL şi administraţiile neperformante, care aparţin PSD, aşa că profitând de context, l-am întrebat pe domnul Dragoş Luchian în ce categorie s-ar încadra administraţia oraşului nostru, considerând ca e condusă de PNL de 12 ani.

P.S. Observaţi reacţiile doamnei Gorghiu şi a domnului Blaga atunci când domnul Luchian spune că în Ardeal „administraţiile performante sunt mai uşor de făcut…”. Nu prea par a fi de acord. Cert este că oraşul acesta are nevoie de o administraţie publică performantă, şi nu cred că factorul geografic are vreo legătură cu pierderea milioanelor de euro din fonduri europene pe proiecte neterminate în termen în municipiul nostru. Suspectez o rea voinţă sau chiar incompetenţă.

Să alegeţi bine dragilor!

Dorin Chirilescu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.