Manolache e la ultimul proiect politic. A promis. (video)

Vă prezint câteva fragmente din conferinţa de presă de alaltăieri de la Agricola.

Mircea Geoană, politicianul care a ratat cam orice pasă de gol din ultimele campionate mondiale, prezintă trei noi achiziţii pe post de atacanţi:

Cristi Manolache (ex. PSD, PER, UNPR), proaspăt demisionar din Consiliul Local Bacău, Gabriel Căsăneanu, proaspăt demisionar din Consiliul Judeţean Bacău, fost membru PER şi UNPR, şi Laurenţiu Neghină, fost primar de Oneşti până în 19 iunie 2015, când îşi pierde funcţia datorită unei condamnări la 8 luni de închisoare cu suspendare în dosarul “Mita la Bac”.

Domnul Manolache ne promite că e la ultimul proiect politic din viaţa sa. Mircea Geoană i-a redat speranţa că politica băcăuană mai merită o şansă la viaţă. Sperăm şi noi să fie ultimul, că s-au cam terminat partidele. Să trecem la fapte că pregătirile astea nu par să aibă finalitate.

Acum să vă spun sincer, nu-l bănuiesc pe domnul Manolache de rele intenţii, dar pare că iar intră în cursă pe stilul heirupist. Aştept să văd un program cu măsuri concrete pentru acest oraş când se va lansa oficial.

Interesant e că Valerian Vreme, deputat de Bacău din partea UNPR, fost PLD, PDL, PMP, etc ar fi fost prezent la întâlnirea de la Oneşti, unde cică s-ar fi lăsat şi cu huiduieli. Se pregăteşte un alt transfer? Meme Stoica e expertul, sigur a fost consultat!

Partidul se numeşte PSRO (Partidul Social Românesc) şi după prima vizionare a site-ului, pare că deja păşeşte cu stângul în politica românească (sunt de stânga, să ne înţelegem), existând totuşi şi mici scăpări în formularea sloganului.

Se lasă un spaţiu după fiecare semn de punctuaţie şi nu înaintea lui; nu “Eu cred.Dar tac.”, nici “Eu cred ! Dar tac.”, ci “Eu cred! Dar tac.”

PSRO 2Oricum greşeala-i omenească, deci se poate repara. Am observat tendinţa asta şi în postările altor politicieni. Hm…

Dan Tătaru a menţionat că ar putea exista o întâlnire comună cu PNL în următoarele zile, ceea ce cred că ar fi o greşeală. Cineva ar putea interpreta că se pregăteşte un nou blat politic, ceea ce ar compromite propriul candidat, mai ales ca PNL conduce oraşul de 12 ani!

PSRO are un protocol de colaborare POST ELECTORAL încheiat cu PNL.

„PSRO militează pentru “O Bună Societate”, ca bază a unui nou model de țară, în care inițiativa privată și efortul comunității se potențează reciproc. Propunem o regândire profundă a implicării statului în problemele cu aspect social și de politică economică, punând accent pe cetățenia activă și pe reclădirea din temelii a sistemului de asistență socială, în sensul dirijării resurselor de protecție socială doar către cei cu adevărat vulnerabili.” sursa: http://www.psro.ro/

Conferinţa nu a fost lipsită de picanterii, aşa că vă las să urmăriţi materialul fără să îl mai comentez prea mult.

Destulă manipulare media, să mai tragem concluzii şi singuri zic!

Dorin Chirilescu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.