Am ieşit degeaba în stradă. Mădălin Voicu scăpat de colegi.

Concluzia? Îşi bat joc de noi.

Am rămas uimit să constat că deşi Liviu Dragnea, politicianul anului 2016, liderul PSD asigura pe toată lumea parlamentarii săi NU SE VOR MAI OPUNE VREUNEI CERERI DE ARESTARE PREVENTIVĂ din partea DNA, iaca taica Voicu se făcu scăpat.

Cică din simpatie.

Adică atât de sensibilă a fost situaţia, încât lăcrimând pe-o sprânceană, au votat totuşi împotriva cererii de încuviinţare a arestării preventive în cazul lui Mădălin Voicu.

Ancheta continuă însă, doar că stimabilul parlametar rămâne în libertate beneficiind de imunitate până la finalizarea cercetării.

Nea’ Păun, cel care afirma conform stenogramelor: „Să moara copiii mei, când ies afară, dacă nu dau două cuţite în gât la procurori şi mă p.. pe ei” n-a scăpat. Poate n-a fost la fel de simpatic. Putea eventual să se prezinte cu un minidiscurs, cine ştie, poate îi îndupleca şi el pe colegi.

„Mădălin Voicu este acuzat de trafic de influenţă, fals în declaraţii şi spălare de bani, toate în forma continuată. Nicolae Paun, preşedinte al Asociatiei Partida Romilor Pro Europa, este acuzat de folosire sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau insărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori încheierea de tranzacţii financiare, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, cumpărare de influenţă, influenţare a declaraţiilor, toate în forma continuată” sursa: Hotnews.ro

Dragi parlamentari care aţi votat împotriva cursului firesc al justiţiei, sunteţi nişte sentimentali! …rimează cu penali?

Să-i fie ruşine lui Dragnea că e un lider slab şi nu şi-a putut convinge colegii că vocea poporului e mai importantă decât interesele lor.

Rămân la concluzia că e un parlament care lucrează împotriva noastră. Sper că nu defăimez pe cineva.

Mai cred de altfel că e nevoie de o schimbare majoră. Tare sunt curios cum vom vota la alegerile ce stau să vină…

Dorin Chirilescu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.