Capitala recuperează fondurile europene pierdute. Primăria Bacău ce aşteaptă?

Constat cu uimire că de ruşine, probabil şi de frica organelor de anchetă, Primăria Capitalei a demarat o campanie de recuperare a fondurilor europene pierdute pentru nerealizarea lucrărilor în termen, bani pe care acum autoritaţile fiind nevoite să îi returneze din bugetul local, adică din banii cetăţenilor plătitori de taxe.

Alexandru Ichim, purtător de cuvând al Primăriei Capitalei spune că „Vor fi identificaţi în mod clar cei responsabili de întârzieri şi de faptul că acele proiecte nu au fost realizate la timp. Este obligaţia municipiului Bucureşti, indiferent cine va fi primar atunci când se va termina această anchetă să se îndrepte împotriva acestor persoane pentru a recupera sumele pierdute din fonduri europene,

Acum vă întreb pe voi, NOI CE AŞTEPTĂM?

Primăria Bacău a pierdut în ultimele luni peste 10 milioane de euro din fonduri europene din cauza nefinalizării proiectelor în termen, BANI CARE VOR FI RETURNAŢI DE LA BUGETUL LOCAL, ADICĂ DIN TAXELE NOASTRE.

Vreau să văd o asemenea ştire în care purtătorul nostru de cuvânt să anunţe că administraţia va recupera aceste sume de la constructorii vinovaţi şi că nu vor plăti banii din buzunarele noastre.

Mai are cineva vreo responsabilitate în oraşul nostru, sau din nou suntem noi cetăţenii, cei care achită nota de plată?

Cred că cetăţenii băcăuani ar trebui să se constituie parte civilă şi să acţioneze în judecată Primăria pentru pierderea acestor fonduri şi pentru recuperarea lor de la cei responsabili.

Sursa: Digi24.ro

Dorin Chirilescu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.