Raportul de activitate pentru primul an în calitate de consilier local

Dragi băcăuani,

Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi, astfel a venit momentul să vă prezint raportul de activitate pentru primul an de mandat pe care mi l-ați acordat în calitate de reprezentant al dvs în Consiliul Local al Municipiului Bacău.

A fost o perioadă cu multe necunoscute dar și cu multe  provocări atât pentru activitatea mea de consilier, cât și pentru comunitatea noastră, dependentă de deciziile unui aparat administrativ local  ce a luat contur în urma alegerilor locale din septembrie 2020.

Deși primul an de mandat s-a încheiat din punct de vedere calendaristic  pe 22 octombrie 2021, am decis să realizez acest raport la finalul lunii decembrie pentru a cuprinde cât mai obiectiv întreaga perioadă a anului curent și pentru a trece în revistă principalele acțiuni, subiecte sau teme abordate pe parcursul desfășurării acestuia.

În cadrul activității mele din consiliul local am urmărit în mod permanent ca sănătatea dvs să fie printre prioritățile acestei administrații,  banii publici să fie cheltuiți în mod corect, transparent și cu folos, iar vocea dvs să fie auzită în ședințele de consiliu, atunci când agenda publică nu coincidea cu necesitățile cetățenilor.

În continuare, vă invit să lecturați principalele activități pe care le-am desfășurat în acest prim an de mandat în calitate de consilier local, nu înainte de a vă mulțumi pentru considerare și încredere.

Sărbători fericite, tuturor!

Cu respect,

Dorin Chirilescu

Consilier independent în Consiliul Local Bacău

(click pe imaginea de mai jos și folosiți săgețile din partea de jos pentru a răsfoi documentul)

Acesta poate fi descărcat accesând următorul link:
https://dorinchirilescu.ro/wp-content/uploads/2021/12/Dorin-Chirilescu-Raport-de-activitate-2020-2021.pdf

Dorin-Chirilescu-Raport-de-activitate-2020-2021

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.