Mi-am depus candidatura pentru Primăria și Consiliul Local Bacău

Astăzi mi-am depus candidatura pentru Primăria și Consiliul Local Bacău, încărcat cu energia celor peste 1000 de băcăuani care mi-au acordat din timpul lor pentru a mă asculta și pentru a-mi oferi o semnătură, încrezător fiind că împreună putem face din Bacău un oraș cu adevărat european.

Au fost zile de foc, în care am luat la pas străzile din oraș pentru a discuta om cu om și a cunoaște problemele băcăuanilor, pentru a mă prezenta și a explica tuturor cine sunt, ce am făcut până acum pentru oraș și care sunt proiectele pe care le propun pentru viitor.

Vreau să demonstrez că se poate face o campanie decentă, bazată pe lucruri concrete și fără atacuri la persoană, și am speranța că în final, băcăuanii vor fi cei câștigători.

Printre principalele soluții pe care le propun pentru orașul nostru, se numără:

✅ Realizarea unei stații de captare și tratare a apei, conectată la râul Bistrița, o soluție de avarie care să rezolve problema alimentării cu apă a municipiului nostru;

✅ Rezolvarea problemei parcărilor rezidențiale și a traficului din oraș;

✅ Digitalizarea serviciilor administrative;

✅ Darea în folosință a spitalului Municipal, pentru că sănătatea băcăuanilor trebuie să fie o prioritate pentru viitoarea administrație.

Vă aștept alături de mine să ne apucăm de treabă, pentru că numai împreună putem face din Bacău un oraș cu adevărat european.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.