Şedinţa CL din 23.02.2016 – Declaraţii în exclusivitate ale lui Sînică Vranceanu despre suspendarea Ancăi Sigartău

Ieri, 23.02.2016,a avut loc o nouă şedinţă ordinară de Consiliu Local, cu următoarea ordine de zi.

Fără nicio legătură cu faptul că suntem în precampanie electorală pentru alegerile locale din iunie, aleşii noştri printre altele, au dublat numărul de burse, completând categoria burselor de sprijin a elevilor ce provin din familii monoparentale…

Foarte frumos din partea lor!

Doar că iar începem cu „cumpărarea” asta de voturi de care nu mai scăpăm Doamne iartă-mă… Păi ce, elevii nu aveau nevoie de bursele astea şi acum 3 luni? Dar anul trecut? Ce facem cu transportul public pentru elevi şi studenţi?

254 de familii care au implinit 50 de ani de casatorie vor primi 500 de lei şi o diplomă.

Propun ca de Paşte, Primăria să înlocuiască tichetul de la noi fără număr, cu un miel. Să fie domle tot omul mulţumit zic!

Aveţi înregistrarea integrală a şedinţei mai jos: (scuzaţi calitatea, nu am încă centura neagră în materie de filmat 🙂 )

O să văd eu când discutăm despre propunerile pentru Târgul Auto, cum o să apară discuţii că nu sunt bani…că să rectificăm bugetul, că o mai lungim pân’ la campanie… Ei dacă nu o să mă vadă la usă în fiecare zi ascultaţi la mine.

Nu mă las până nu îi conving să facă ceva în Târgul ăsta uitat de lume.

Dar revin la subiect că am luat-o pe arătură… Ce să fac, m-am supărat şi io cu ipocriziile astea…

Mai important ar fi de spus că prezent la şedinţă a fost şi domnul Sînică Vranceanu, declanşatorul de anchete în Teatrul Bacovia, venit în şedinţă pentru a motiva depunerea cererii de suspendare a doamnei Anca Sigartău. Bineînţeles că la un asemenea subiect sensibil nu a fost lăsat să spună nimic, primind o promisiune din partea viceprimarului Ababei că totuşi la o următoare şedinţă, doamna în cauză va oferi nişte explicaţii.

Iată ce ne-a declarat domnul Vrânceanu după şedinţă:

Iniţial, preşedintele de şedinţă mi-a confirmat că îmi voi putea susţine declaraţia, dar apoi domnii viceprimari, dintre care domnul Ababei îmi părea foarte afectat emoţional, mi-au spus că n-o să pot vorbi decât lunea viitoare. Faptul că s-au răzgândit şi nu m-au mai lăsat să vorbesc mă face să cred că cei care poartă, chiar şi indirect, responsabilitatea dezastrului financiar provocat de doamna Sigartău au intrat în panică şi că au încercat să-şi ia un fel de răgaz cât să poată încropi o soluţie care să nu-i afecteze şi pe dânşii.

Desigur, eu voi îndeplini toate demersurile permise de lege ca această speţă să fie cât mai intens popularizată. Nu sutn adeptul batistei puse pe ţambal şi, când e vorba de răspundere penală, nu cred că rufele trebuie spălate în familie.” Sîncă Vrânceanu

Avem şi o înregistrare a discuţiei de după şedinţă pe care am publicat-o cu acordul participanţilor…

Despre înregistrare e vorba în legătura cu exclusivitatea, ca să înţeleagă şi cei ce nu vor.

Despre această situaţie puteţi găsi şi mai multe informaţii pe www.desteptarea.ro

Să auzim de bine.

Dorin Chirilescu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.