29 iulie: Am bătut la pas bd. Alexandru cel Bun, Str. Milcov, Str. Stadionului, Str. Alecu Russo, și porțiunea din Calea Mărășești ce aparține zonei Orizont.

Astăzi am bătut la pas bulevardul Alexandru cel Bun, Str. Milcov, Str. Stadionului, Str. Alecu Russo, și porțiunea din Calea Mărășești ce aparține zonei Orizont.

Cred că mi-am depășit un record personal, reușind să vorbesc cu 92 de băcăuani în aproximativ 8 ore, la călduri de peste 30 de grade.

Probleme semnalate au fost legate de lipsa locurilor de parcare din zona Insulei de Agrement, fapt ce sufocă spațiile magazinelor din jur, mai ales pe perioada de weekend, problema oamenilor fără adăpost din spatele blocului 13, SC. A, unde spre surprinderea mea, sunt amenajate adevărate dormitoare în scările respective (vezi foto), precum și toaletarea spațiilor verzi, în special pe strada Stadionului.

Băcăuanii sunt oameni faini și zâmbitori.

Chiar dacă i-am găsit ocupați și plini de gânduri, și-au rupt din energie și m-au ascultat, apoi mi-au oferit o semnătură și pentru asta LE MULȚUMESC!

Ne vedem și mâine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.