27 iulie: Am luat la pas cartierul Republicii

Astăzi am început săptămâna pe străzile din zona Republicii, unde am reușit să vorbesc cu aproape 80 de persoane.

Am promis că iau la pas orașul și voi discuta om cu om, astfel am cunoscut oameni frumoși din toate categoriile de vârstă din acest cartier, care mi-au vorbit despre nemulțumirile și așteptările pe care le au de la viitoarea echipă ce va conduce orașul.

Din nou, problemele de bază așteaptă aceleași rezolvări, de la trotuare la asfalt, problema ridicării gunoiului, dar și chestiuni specifice, cum ar fi canalele de scurgere de la baza podului de la Narcisa care sunt înfundate și creează probleme locuitorilor din zonă.

Vă spun sincer că nu e ușor să abordezi atâția oameni într-o zi și că uneori te confrunți chiar și cu reacții negative, deoarece lumea e sătulă de promisiunile celor care acum conduc orașul și care le-au înșelat așteptările.

E greu să le propui să mai aibă încredere din nou că s-ar putea schimba ceva, pentru că lipsa de implicare a politicienilor actuali are un puternic efect negativ: distruge încrederea oamenilor în posibilitatea de a progresa ca și comunitate.

Cred că totuși băcăuanii nu și-au spus ultimul cuvânt și îi vor „trânti” la vot pe cei care i-au mințit acum patru ani că totul va fi bine, iar eu voi continua să discut cu ei așa, la pas, pentru a mă asigura că vocea lor va fi ascultată.

Cu bine, prieteni!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.