REVOLTĂTOR – Pe facebook, Şcoala „Mihai Drăgan” (fostă Şcoala nr.11) a devenit „TSD Bacău”

Iată că au început să apară noi informații cu privire la dispariția paginii de facebook a Şcolii „Mihai Drăgan” (fostă şcoala nr.11) şi transformarea ei în pagina „TSD Bacău”.

Cu ajutorul dvs, am reuşit să găsim notificarea dar şi ID-ul unic al paginii care avea peste 11 mii de like-uri şi care era administrată de un anume Iulian G, conform informațiilor primite de al dvs, cei care m-ați contactat în aceste două zile.

Mai jos se poate evidenția ID-ul unic al paginii de facebook ce în mod normal ar fi trebuit să aparțină Școlii „Mihai Drăgan”.

Iată deci, cu ce se ocupă unii tineri probabil viitori politicieni…

Mai jos prezentăm și o postare primită de la un părinte care a trimis poze de la deschiderea anului școlar către pagina respectivă, care acum apare cu denumirea „Facebook user”, deci e practic inexistentă.

În concluzie, dacă pagina cu cele aproximativ 11 mii de likeuri care probabil acum e offline va redeveni publică, pentru că băieții nu au luat în calcul notificarea pe care facebook o transmite tuturor celor care au dat like la pagina respectivă, astfel au pus-o offline, ar fi bine să ştiți de ce like-ul dvs acordat paginii Şcolii Mihai Drăgan va fi în realitate acordat paginii TSD Bacău.

Vă mulțumesc pentru zecile de mesaje primite din partea dvs pentru a semnala acest „incident” și pentru materialele furnizate.

Cer public cedarea paginii respective personalului Şcolii Mihai Drăgan şi scuze din partea celor care şi-au permis să sechestreze pagina şcolii pe băncile căreia am învățat, noi cei din cartierul Miorița şi nu numai.

Acea pagină este destinată exclusiv elevilor, părinților și cadrelor didactice ale acestei unități școlare cu care cu toții ne mândrim și cred că trebuie să condamnăm amestecarea imaginii acestei instituții cu mediul politic de orice culoare.

Cu bine,

Dorin Chirilescu

2 comments
 • Vlad Gorea
  28 ianuarie 2018 at 11:40

  Ar fi fost bine sa fi luat 11000 persoane din TSD Bacau si ii duca la scoala ca multi de acolo nu au cei 7 ani de acasa.

  Reply
  • Dorin Chirilescu • Post Author •
   28 ianuarie 2018 at 11:49

   O parte dintre ei chiar au studiat pe băncile acestei școli, din acest motiv chiar nu le-am înțeles demersul.

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.