Terminaţi odată cu mizeria! Oraşul are nevoie de oameni competenţi!

Recunosc, am încercat să fiu cât mai obiectiv şi să mă abţin în a face comentarii personale, pentru a lăsa frâu liber discernământului propriu al băcăuanilor.

Nu vreau să influenţez decât într-o manieră pozitivă aceste alegeri.

Cel puţin aşa mi-am propus, până când am văzut postarea pe pagina „Bacăul mai bun”, urmată în replică de „Bacăul furat”, ce afişează un clip cu o dubă din care se descarcă alimente şi se distribuie unor persoane, sugerându-se că ar fi vorba de mită electorală.

Unele voci spun că aceste pagini ar fi controlate de PNL, respectiv PSD.

nesimtire2nesimtire1

În primul clip este menţionat candidatul PSD ca fiind cel ce distribuie alimentele, iar în replică, cea de-a doua pagina îl menţionează pe candidatul PNL.

În realitate, clipul este furat de la Baia Mare şi nu face decât să îi ameţească şi mai tare pe băcăuani, deja nedumeriţi pe cine să aleagă la următoarele alegeri.

SĂ VĂ FIE RUŞINE!

După nenorocirea de dezbatere de ieri, în cadrul căreia nu am văzut decât orgolii duse peste măsură şi atacuri la persoană, replici fără pic de viziune sau proiecte concrete şi candidaţi care bat câmpii cu locurile lor de muncă, de parcă le-ar scoate din buzunar, acum facem upgrade?

Domnilor, aveţi în plan ca până la alegeri să dăm foc la oraş să vă iasă cărţile? Chiar nu ne mai opreşte nimic?

PĂCAT CĂ NU AŢI ÎNTELES ÎNCĂ FAPTUL CĂ NOI BĂCĂUANII NU AVEM NEVOIE DE ORGOLIILE VOASTRE, CI SĂ LUCRAŢI PENTRU NOI, SĂ VENIŢI CU IDEI ŞI PROIECTE PENTRU NOI, IAR PROMISIUNILE ELECTORALE SE VOR ÎNTOARCE ÎMPOTRIVA DVS MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU.

SĂ NU CREADĂ VREUNUL DINTRE DVS CA ODATĂ INSTALAŢI ÎN SCAUNE SUNTEŢI ACOLO PE VECI.

CETĂŢENII VĂ POT DEMITE PRIN STRÂNGERE DE SEMNĂTURI ŞI DUPĂ 6 LUNI, aşa că puneţi mâna şi demonstraţi că meritaţi votul nostru. Astfel cu siguranţă îl veţi primi.

#campaniecugustamar

Despre această situaţie a scris şi Răzvan Bibire pe Contrasens.com.

Dorin Chirilescu

1 comment
  • Alissa87
    17 mai 2016 at 17:58

    Cum ne jignesc inteligența unii.

    Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.