Uite că cineva a avut curaj şi a luat atitudine!

Premieră pentru partidele politice din Bacău!

Partidul M10, cel supranumit de unele guri (rele sau nu) ca fiind cu nume de tanc, a trecut cu şenilele peste barierele psihologice care ne determină pe noi cetăţenii să nu reacţionăm în afara zonei de confort şi a făcut cerere către BEJ (Biroul Electoral Judeţean) precum şi către BECM(Biroul Electoral Central Municipal) spre a se autosesiza cu privire la listele candidaţilor la Consiliul Local sau funcţia de primar, respectiv Consiliul Judeţean, ce conţin nereguli sau informaţii false, după cum explică următoarea adresă:

Adresa BEJ

Aceeaşi adresă a fost înaintată astăzi către BECM.

m10

Şi surpriză!

sesizare

BEJ deja s-a autosesizat şi a semnalat Parchetului aceste aspecte spre a se face investigaţii, deci AŞTEPTĂM CU NERĂBDARE ACEEAŞI REACŢIE ŞI DIN PARTEA BECM(Biroul Electoral Central Municipal), întrucât din procesele verbale oficiale ale BECM publicate pe site-ul oficial al Primăriei Bacău, reiese că:

„datele înscrise în listele de susţinători nu corespund celor reale înregistrate în Registrul Electoral, constatându-se în principal că datele cărţilor de identitate ale persoanelor care au semnat pe listă nu sunt reale, că o parte din persoanele care au semnat nu există înregistrate în baza UAT Bacău sau au alt nume şi alt domiciliu” ori după caz, „sunt decedate”.

Cu alte cuvinte, băieţii aştia de la M10 au sesizat că documentele oficiale ale BECM prezintă faptul că pe listele unor candidaţi printre care reprezentanţii PRM, PNŢCD, PND etc. şi majoritatea celor independenţi cu excepţia domnului EMIL MELINTE, se regăsesc informaţii false sau eronate sau chiar decedaţi. Astfel M10 a solicitat BECM să se autosesizeze cu privire la aceste aspecte şi să dispună măsurile legale.

Aici găsiţi listele candidaţilor ce conform constatărilor membrilor BECM conţin informaţii false sau eronate, ori după caz chiar decedaţi printre semnatari.

Click pentru lista hotărârilor emise de către BECM

P.S.

Pentru municipiu au fost menţionaţi toţi candidaţii cu liste cu probleme, indiferent dacă aparţin partidelor sau sunt independenţi.

Ţinem aproape,

Dorin Chirilescu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.