Dragoş Benea la final de mandat. Am reuşit să îi adresez şi eu 2 întrebări… (VIDEO)

Astăzi 26.04.2016 a avut loc o conferinţă de presă la sediul PSD în cadrul căreia Preşedintele CJ, Dragoş Benea a prezentat câteva puncte din activitatea desfăşurată până acum prin prisma funcţiei ocupate, precum şi lista candidaţilor PSD pentru Consiliul Judeţean la alegerile locale din iunie, astfel am profitat de ocazie să îi adresez şi eu două întrebări edilului.

Reamintesc faptul că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Bacău a anunţat că nu va participa la alegerile locale din iunie.

Sunt deja câteva articole despre acest subiect, astfel vă relatez despre ce l-am întrebat eu pe domnul Benea.

Dacă tot a fost adus în discuţie Aeroportul Internaţional „George Enescu” din Bacău, l-am întrebat pe domnul Preşedinte Benea dacă ar fi posibilă o colaborare cu Tarom aşa cum este la Iaşi, unde în prezent există zboruri către Bucureşti şi Cluj la tarife de aproximativ 20 de euro pe cursă.

Cred că dacă am reuşi să obţinem o asemenea colaborare, cu siguranţă am putea veni în ajutorul tinerilor băcăuani ce studiază la Bucureşti sau Cluj, dar am putea şi stimula atât turismul intern cât şi mediul de afaceri dintre cele două regiuni, considerând că Bacăul se află în inima Moldovei.

Domnul Benea a afirmat că cel puţin în cazul cursei Bacău – Bucureşti, aceasta nu se justifică din punct de vedere economic, dar că ar putea exista o discuţie pe marginea realizării unei curse Bacău – Cluj.

Sunt curios dacă există vreun studiu de piaţă efectuat deja cu privire la aceste aspecte, mai ales că există un număr destul de mare de tineri băcăuani ce studiază la universităţile din Bucureşti sau Cluj care cu siguranţă ar îmbrăţişa o asemenea posibilitate.

De asemenea, l-am întrebat dacă ar putea să îşi acorde o notă vis-a-vis de activitatea dânsului în funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Bacău timp de 12 ani. Mi-a răspuns că mai sunt încă „40 şi ceva de zile şi se mai pot întâmpla încă lucruri bune…”.

Dorin Chirilescu

1 comment
  • PredaM
    2 mai 2016 at 21:24

    Aceleasi raspunsuri/replici pline de aroganta care nu spun nimic. Ne este atat de sila… bleahh. Sper ca de data asta sa fim in stare sa taiem capu’ sarpelui. Definitiv !!!

    Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.