3 motive să vii mâine, 12 decembrie, la concertul caritabil de la Vahalla

Prima dată când am ajuns la Centrul de Educație Incluzivă nr.1 se întâmpla acum câțiva ani buni. Auzisem despre copiii din această instituție, dar nu avusesem niciun fel de contact cu persoane cu nevoi speciale. Am mers împreună cu niște colegi să le ducem dulciuri și să îi colindăm pe micuți.

Încă de la început ne-au văzut ca pe niște staruri. Abia dacă se dezlipeau de noi, și tot atunci am realizat că există mai multe lumi.  Lumea noastră, a celor care funcționează de dimineață până seara, contribuind prin efort constant la un sistem perfectibil dar atât de departe de a fi perfect, dar există și lumea lor, a celor pe care nu îi observăm pe stradă, sau pe care uneori nu îi considerăm din diverse motive, dar care suferă, se bucură sau generează emoție pură, culmea, fără un preț aparent real.

După ce le-am cântat, așa în felul nostru, neprofesionist dar plin de emoție în prag de sărbători, pur și simplu nu ne mai lăsau să plecăm. Atunci am realizat că nu îi vizitează foarte multă lume, iar chitara mea de un model obișnuit, părea pentru ei ceva de neînchipuit.
A trecut ceva timp de atunci și într-un fel sau altul, sub formă de vizită sau eveniment caritabil, am reușit să mergem la ei aproape în fiecare an cu ajutorul vostru, pentru a le dărui un zâmbet în prag de sărbători.

Dacă încă ești indecis cu privire la ce vei face mâine seară între 19:00 și 21:00, iată 3 motive pentru care ești mai mult decât binevenit alături de noi la Vahalla, pentru o cauză nobilă:

Pentru că îți pasă de comunitate și vrei să contribui la bucuria unor copii cu probleme speciale

Cred că singura noastră șansă de a evolua ca și comunitate este să ne implicăm atunci când unii dintre noi au nevoie de ajutorul nostru.

Pentru că vrei să asculți niște muzică bună alături de artiști de renume

Artiști renumiți precum Valy Stoleru, trupa Artizan, Trupa Paylist, 4Magic Quartet, sau Trio Artemis vin să ne încânte cu note muzicale pe diferite stiluri.

Se anunță o seară interesantă din punct de vedere muzical.

 

Fotografia postată de Valy Stoleru.

Fotografia postată de Trupa Artizan.

Fotografia postată de Formatia Playlist.

Fotografia postată de 4Magic Quartet.

Pentru că vrei să petreci o seară plăcută în compania prietenilor

Ia-ți prietenul, prietena și vino mâine la Valhalla cu o pungă de dulciuri sau jucărie la 19:00 să facem peste 100 de copii fericiți.

Nu se strâng bani, nu se plătește bilet, ci se strâng dulciuri și jucării.

Aici găsiți evenimentul pe facebook:

https://www.facebook.com/events/358308178260210/

Te rog, implică-te alături de noi.

 

Dorin Chirilescu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.