„Piedone” de Bacău şi ţara penalilor care candidează

Sâmbătă noaptea anunţam de intenţia de a candida a Primarului suspendat Romeo Stavarache, pe stilul lui Bruce Willis. Ultimul rămâne în picioare…

Fraţilor, unde Dumnezeu s-a dus bunul simţ? Contactul cu realitatea?

Am zis de Dumnezeu pentru că aud că domn’ Primar Stavarache ar fi fost ajutat să strângă semnaturile de către armata de popi din dotare. Bai c-o fi zvon, că nu, pe stradă nu l-am văzut, să îi privească în ochi pe cetăţeni şi să le mai promită încă un rând de analize la Spitalul Municipal proaspăt deschis în visele noastre, sau sa le explice de ce Milcov-ul e ca după război de vreo 2 ani, sau să ne spună cum e cu taxa aia încasată pe fiecare stâlp de electricitate.

Die-Hard de Bacău mai vrea o dată! Sau poate o fi TRY HARD :))

Nu i-au ajuns 12 ani de mandat să arate ce poate.

Pe stilul „Piedone”, alt cercetat penal, suspendat din funcţie, sfidător al bunului simţ şi al normalităţii, „Inimă de Focşani” mai cere o dată votul băcăuanilor, de această dată cu icoana în mână…se jură că nu fură 🙂

Reamintesc şi eu că Primarul Romeo Stavarache e acuzat de DNA de comiterea a 5 infracțiuni de luare de mită, totalizând un prejudiciu de 600.000 euro.

Nu îmi e clar dacă va candida şi la Consiliul Local.

O singură rugăminte am, ca nu cumva să apară iar numele Primarului cercetat de DNA, Romeo Stavarache pe bonurile care se vor da de Paşte, din banii mei şi ai voştri.

P.S. Şi ca să închei pe stilul meu pamfletar că tot vin sărbatorile, vă spun că l-am iertat. Dar să ne lase!

Dorin Chirilescu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.