EXCLUSIV! Care ai cultivat grâu pe terenul Primăriei Bacău?!

După cum vă spuneam acum câteva zile, printre punctele de modernizare ale Târgului Auto am discutat cu reprezentanţii primăriei şi despre o posibilă relocare a acestui obiectiv pe un teren identificat în zona Sarata, tarlaua 52, unde domeniul public are cca. 20 de hectare de teren.

M-am deplasat la faţa locului împreună cu Directorul Pieţelor  Vasilică Busuioc şi  Irinel Asaftei, consilier în aparatul de specialitate al primăriei, pentru a identifica terenul şi a face o scurtă evaluare a acestuia.

Ei, când ajungem la locul cu pricina, SURPRIZĂ, CONSTATĂM CĂ CINEVA A CULTIVAT GRÂU PE TERENUL PRIMĂRIEI, domeniu public, iar din ce se vede cam toată suprafaţa ar fi în această stare. Cca. 20 de hectare.

Interesant e ca nimeni nu ştie nimic despre acest lucru, iar acum că am obţinut şi un punct de vedere oficial din partea Primăriei Bacău, care ne-a răspuns la adresa înaintată menţionând că nu există niciun contract de arendare pentru parcela respectivă, lansăm întrebarea în spaţiul public:

– Dorele, care ai cultivat grâu pe terenul Primăriei Bacău maică!?

Eu mă bucur nespus, pentru că uite aşa, când primăria va recolta şi valorifica această cultură, se vor obţine bani în plus pentru modernizarea Târgului Auto…poate chiar plătim softul despre care tot vorbim… un fel de autofinanţare să-i zicem…
Între timp, poate aflaţi voi cine a cultivat şi cu permisiunea cui… Îl pândim la vară cu toţii să îl prindem când recoltează? 🙂

Cu bine prieteni,

Dorin Chirilescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.