Dorin CHIRILESCU – „Vă mulțumesc!”

Am decis să scriu câteva rânduri despre sondajul publicat de către Ziarul de Bacău săptămâna trecută, conform căruia, în cursa pentru Primăria Bacău, am ocupat un loc 4, cu 11% intenție de vot, obținând astfel o confirmare a activității pe care o desfășor, în numele dvs, în Consiliul Local al Municipiului Bacău.

Sunt bucuros că băcăuanii au renunțat la mirajul trecutului și privesc cu încredere spre viitor, mai ales că cei care au fost la conducerea orașului au rămas în memoria colectivă mai puțin prin realizări fastuoase, ci mai degrabă ca fiind personaje care au participat într-un fel sau altul la împărțirea “la bucată” a tot cea fost mai bun din BACĂUL NOSTRU.

Pe parcursul celor doi ani de mandat în calitate de consilier local independent, am încercat să îmi păstrez linia declarată din campania electorală, să mă țin de cuvânt și să promovez propunerile pentru care mi-ați acordat votul de încredere.

Am fost singurul candidat care a vorbit de înlocuirea garajelor și transformarea lor în parcări supraetajate pe modelul de la Cluj, și se pare că am avut dreptate în legătură cu necesitatea unei schimbări, subiectul fiind ulterior preluat de către primar și pus în practică, dar într-un mod diferit, fără a proteja cetățenii din categoriile afectate.

Finalizarea Spitalului Municipal a fost una dintre prioritățile mele și din acest motiv am susținut toate demersurile pentru ca acesta să devină un obiectiv funcțional și să-i deservească pe băcăuani cu peste 15 ani de promisiuni deșarte.

Am susținut cu date oficiale că natalitatea din Municipiul Bacău a scăzut alarmant și e datoria noastră, în calitate de aleși locali, să identificăm soluții pentru a susține familiile de tineri care aduc pe lume un nou-născut, continuând propunerea cu promovarea în consiliul local a unei hotărâri de acordare a 1000 de lei pentru fiecare nou-născut, pentru care mă lupt cu primarul Bacăului de aproape un an să o pună în aplicare, ajungând, mai nou, și în instanța de judecată.

Voi continua să solicit transparență maximă în cheltuirea banului public și voi încerca să vă informez corect și cu date exacte despre situațiile pe care le consider în defavoarea dvs, a băcăuanilor.

Acum, revenind la cifrele din sondaj, ceva tot am făcut bine, deoarece am ajuns de la cei 6% vot exprimat în 2020, la 11% intenție de vot, ceea ce reprezintă o dublare a procentului initial în doar doi ani de mandat.

Din acest motiv, nu pot decât să VĂ MULȚUMESC pentru încrederea acordată!

Acest rezultat mă motivează și mai mult, astfel voi continua să colaborez cu factorii politici locali pentru a pune în practică proiectele pe care le consider benefice pentru comunitatea noastră.

Cu respect,

Dorin CHIRILESCU

Consilier local independent                                                                                                               

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.