Candidez independent pentru Primăria și Consiliul local Bacău

Intru în această competiție electorală după șapte ani de activitate pentru comunitate, în care am adus în atenția publică subiecte legate de deciziile guvernărilor locale sau centrale și am propus soluții la problemele cu care se confruntă băcăuanii.

Cred în acțiuni și nu în vorbe sau promisiuni.

Băcăuanii au nevoie de un reprezentant independent la Primărie sau în Consiliul Local, care să aibă curaj și atitudine atunci când partidele politice uită de nevoile cetățenilor.

Pentru că sunt un om care duce lucrurile până la capăt, vreau să implementez proiectele pe care le-am adus în atenția publică în ultimii ani, pentru a aduce Bacăul în rândul orașelor moderne precum cele din vestul României.

Nu mai avem nicio scuză dacă nu înțelegem că trebuie să schimbăm modul în care s-a făcut politica administrativă în ultimii ani și TREBUIE să fim suficient de exigenți astfel încât să punem în funcții cu răspundere decizională doar oameni competenți și cu respect față de băcăuani.

Dacă simțiți la fel ca mine că oferta politică este dezamăgitoare și că independenții pot fi soluția atunci când interesele de partid sunt mai presus de cele ale cetățenilor, vă aștept alături.

Am avut și am curajul și determinarea să iau atitudine atunci când orașul nostru suferă din cauza incompetenței și singurul lucru de care am nevoie în această competiție este susținerea voastră.

Candidez din respect pentru băcăuani.

Acesta este mesajul pe care l-am postat duminică noapte, cu emoţii şi speranţa că voi avea alături de mine pe toţi băcăuanii de bună credinţă care s-au săturat de vorbele şi promisiunile din apropierea campaniei electorale.

În această perioadă, zgomotul de fond atinge cote alarmante iar mesajele de pe reţelele de socializare îşi pierd din impact şi recunoaştere dacă propagă idei populiste şi subiecte lipsite de fond.

Îmi doresc ca băcăuanii să aleagă înțelept și pe baza educației și activității în folosul lor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.