Dorin Chirilescu în dialog cu Dacian Cioloș despre Autostrada Moldova

Am avut privilegiul de a mă număra printre cei care au participat la întâlnirea de marți, organizată de Ro100 Bacău și Mișcarea România Împreună, astfel am profitat de ocazie și am adresat o întrebare despre proiectul Autostrada Moldova fostului Prim-ministru al României, Dacian Cioloș.

E de menționat că au existat cel puțin 2 întâlniri pe această temă la Iași pe durata mandatului său, dar care din diverse motive nu au produs schimbări majore în politica de dezvoltare a infrastructurii rutiere a acestei regiuni nici până acum.

Iată răspunsul primit:

Consider că scena politică are nevoie de Dacian Cioloș și sper ca partidul politic ce se formează în jurul său să capete contur într-un timp cu adevărat util pentru a putea juca un rol important în alegerile locale și parlamentare din 2020.

Aș dori totuși să nu uităm faptul că PSD în acest moment conduce Primăria Bacău, Consiliul Județean Bacău, are guvern, majoritate în Parlamentul României, iar Bacăul are și Ministrul Transporturilor în persoana domnului Lucian Șova.

Din păcate pentru noi băcăuanii, deși acest partid roșu stăpânește județul Bacău la propriu, nu vom beneficia curând de o autostradă sau măcar centura ocolitoare promisă în orice ieșire publică cu caracter electoral a lui Dragoș Benea.

Cu bine.

Dorin Chirilescu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.