Conferinţă de presă inedită la Spitalul Municipal Bacău

Astăzi am participat la o conferinţă de presă inedită, realizată de candidatul proaspăt validat al PSD, Cosmin Necula.

De ce spun inedită, pentru că aceasta s-a desfăşurat chiar în faţa Spitalului Municipal Bacău.

Acesta a prezentat situaţia în care se află acest spital, pentru care în continuare se lansează promisiuni de finalizare şi termene fără acoperire.

Puteţi urmări discursul domnului Necula printr-un click mai jos:

De asemenea, domnul candidat al PSD a mai facut un pas inspirat şi a prezentat o parte din echipa de consilieri cu care intră în campanie.

Printre cei menţionaţi l-am remarcat pe antrenorul de înot Adrian Gavriliu, cel care mă caracteriza ca fiind „un chel băsist” în descrierea sa despre mitingul organizat de noi în faţa prefecturii din 4 noiembrie, cu care între timp am şi discutat şi am ajuns împreună la concluzia că şi el e pe urmele mele cu problema de calviţie 🙂 ) şi bineînteles, respectabila doamnă Anca Sereş, o voce incontestabilă a radioului băcăuan, fost realizator de emisiuni la Radio Alfa Bacău.
UPDATE: Uite şi oamenii „noi” din echipă, Raluca Ioana Dinu, medic specialist pneumolog, consilier judeţean şi Aurelia Ţaga, director medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă, de asemenea consilier judeţean.

Păi parcă discutam de o echipă de oameni noi, şi când colo, doi consilieri judeţeni în funcţie pe listă. No comment.

Aici e prezentarea:

Ei dacă tot a menţionat în discursul său şi de Spitalul Judeţean, am decis să îl întreb ce părere are domnul deputat PSD Cosmin Necula despre amplasarea acelor tonomate pentru încarcarea cartelelor TV destinate pacienţilor care doresc să vizioneze programele pe televizoarele din saloane, bineînţeles contra-cost, dat fiind faptul că Spitalul judeţean de Urgenţă este sub administrarea Consiliului Judeţean Bacău, condus de domnul Dragoş Benea, PSD.

Da, aţi auzit bine, pacienţii băcăuani din Spitalul Judeţean sunt nevoiţi să plătească pentru a urmări programele TV în saloane.

IMG_7702

Am semnalat această situaţie acum o lună în acest articol Pacienţii băcăuani nevoiţi să plătească pentru a urmări programele TV în saloane.

Mă bucur că domnul Necula a fost de acord cu mine şi a afirmat că acest lucru este citez „o greşeală”, concluzionând că acele tonomate trebuie scoase din Spitalul Judeţean.

De asemenea, l-am rugat pe domnul Necula să discute cu domnul Dragoş Benea, poate dăm şi noi jos pancartele alea cu numele dânsului din Spital.

Ştiu, dar ce să fac dacă mi s-a pus capsa pe chestia asta? 🙂 Hai să intrăm în normalitate zic.

Cosmine, rămân la ideea că ai greşit partidul.

Pace tuturor!

Dorin Chirilescu

1 comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.