Succes inedit pentru „Hai să le dăruim un zâmbet” ediția a IV-a de anul acesta

Sunt deja câțiva ani buni de când băcăuanii se implică pentru a le aduce un zâmbet în prag de sărbători micuților cu probleme speciale de la Centru de Educație Incluzivă nr.1 din Bacău.

Cine zice că Bacăul e un oraș mort, cu oameni nepăsători și lipsiți de reacție, să își muște limba.

Iată că anul acesta s-au strâns și mai multe jucării și dulciuri în cadrul evenimentului nostru de la Berăria Valhalla din 12 decembrie, motiv pentru care aș dori să îi menționez pe cei implicați cu sufletul în acest proiect 100% caritabil.

Hmm…

Hai înainte să vă spun ce înseamnă de fapt 100% caritabil:

Se adună artiști băcăuani cu renume, care își rup din timp, repetiții și fonduri proprii, care cară boxe, instrumente, plase cu jucării și dulciuri (oh da, au contribuit și ei, pe lângă prestație), într-o locație pusă la dispoziție GRATIS, pentru că există oameni cu un suflet mare ce dețin localuri în Bacău și care doresc să contribuie și an de an pun umărul la realizarea acestui eveniment indiferent de programul înregistrat. Se găsește mereu o soluție.

Și continuăm cu băcăuanii frumoși ce au uitat că e mijlocul săptămânii și au venit unii singuri, alții însoțiți de copii și familie, cu o pungă cu dulciuri sau o jucărie, pentru că de la început am stabilit această regula „Nu se adună bani, nu se promovează politicieni”, pentru ca totul să fie atât de transparent, încât cei care donează să simtă cu adevărat că ce au dăruit a și ajuns unde trebuie, fără loc de interpretări.

Deci oameni buni, nu s-a strâns niciun leu, fiecare a contribuit cu ce a putut și de fapt toți am fost organizatorii acestui eveniment ce sper să fie un semnal clar că prin implicare, evoluăm ca societate.

Cine sunt artiștii despre care vorbesc?

Valy Stoleru(VSB) şi micuța şi talentata Samira Stoleru, Formația Artizan, Formația Playlist, 4Magic Quartet și Trio Artemis au fost cei care ne-au încântat cu note muzicale pe parcursul acestui eveniment.

Cine a fost gazda noastră?

Dudu Timofte, patronul Berăriei Valhalla, căruia  vreau să îi mulțumesc pentru deschiderea pe care a avut-o față de evenimentul nostru. Mereu a găsit o soluție și iată, ne îndreptăm spre ediția a V-a.

Cine sunt băcăuanii frumoși și inimoși?

Voi dragi prieteni.

Pe unii dintre voi v-am surprins în fotografii. Alții au dorit să rămână anonimi. Voi toți ați contribuit la evoluția comunității noastre prin implicare și prin exemplu.

Ei și uite așa am ajuns și la elementul inedit la care se face referire și în titlul.

În PREMIERĂ pentru evenimentul nostru și probabil și pentru evenimentele de profil, iată că implicarea voastră, dragi prieteni, a depășit granițele României, astfel câțiva membri ai comunității de băcăuani din Londra au dorit să participe alături de noi și au contribuit cu peste 50 de kg de jucării și dulciuri, și am specificat greutatea pentru că le-am preluat cu mâna mea de la curier.

Am făcut un mic clip pentru a le arăta celor de peste graniță dar cu sufletul la băcăuanii pe care i-au lăsat în urmă, acasă, că donațiile lor au ajuns la destinație.

Le mulțumesc românilor cu suflet mare din Bacău și Londra care au contribuit pentru a aduce o bucurie în sufletul acestor copii ce au nevoie și de implicarea noastră.

Cu respect,

Dorin Chirilescu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.