Scene INCREDIBILE între Codrin Ștefănescu și chelnerul restaurantului din Palatul Parlamentului (Pamflet)

Foto:https://www.comisarul.ro

Exact cum exprimă și titlul, Codrin Ștefănescu ar fi fost surprins de tânărul chelner cu principii ce deservește restaurantul din incinta Palatului Parlamentului, în timp ce se pregătea să sustragă tacâmul de argint pus la dispoziție, probabil dorind să aibă un souvenir.

Sătul până peste cap de atitudinea pesediștilor din ultima vreme și fiind și unul dintre cei care au ieșit să protesteze alături de românii indignați de maniera în care PSD a înțeles să conducă România de la ultimele alegeri, tânărul curajos pur și simplu „l-a tras de urechi” pe Codrin Ștefănescu, încercând să îl determine să părăsească de urgență incinta restaurantului.

Codrin Ștefănescu, enervat la culme, țipă ca în gură de șarpe pentru a se apăra:

„- De ce ai tu tupeul ăsta chelneraș, tu știi cine sunt!??”

Martorii îngroziți relatează că în acel moment, chelnerul nostru, care e pe cale de a deveni erou național, se aranjează, face un pas în spate și ridicând degetul arătător, explică:

„- De ce? Pentru că pot!”

Acesta este evident un pamflet, iar în realitate, Codrin Ștefănescu probabil e în siguranță, savurând un pahar de vin de rasă.

Așa ceva nu avea cum să se întâmple deoarece noi avem prea mult bun simț, iar ei mai au aproape încă 3 ani de mandat în Parlament.

O seară faină prieteni și vă mulțumesc pentru zâmbete.

Dorin Chirilescu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.